Choď na obsah Choď na menu

Bradley Wright-Phillips legger til Kansas City elendighet med sen playoff vinner

Bare 24 timer etter at Kansas City Royals tapte til San Francisco Giants etter ett løp med en mann igjen strandet på tredje base i det endelige spillet av World Series, det var østkysten tur til å gjøre KC sportsinteresserte føler elendig. MLS Koppholdere Sporting KC tok ledelsen 1-0 i det 53. minutt av deres playoff kamp mot New York Red Bulls og deretter Bradley Wright-Phillips skjedde.

Mannen som matchet MLS single-season scoring record mot dem fire dager tidligere med en utligning satt opp av Thierry Henry i 77nde minutt. Så, i det 90. minutt, befant han seg alene i midten av boksen for å lede en looping innlegg inn i nederste hjørne til vinneren.

Selv om disse to siste målene ikke vil telle mot Wright-Phillips 'sesongen totalt, nå har han 29 mål på 33 kamper, og kanskje bare har beseglet sin sak for ligaens MVP award.

Red Bulls vil neste møte DC United i neste runde av MLS Cup sluttspillet, mens Kansas City vil kanskje gå på en pause fra idrett for en liten stund og ta opp maleri eller sitte på en gammel swing eller noe.