Choď na obsah Choď na menu

Chelsea drakt 2015 i cruise control

Hvis du liker å tiltrekke fotball, må du for å se kampen Chelsea mot Tottenham yesterday.Chelsea 3-0 Tottenham: Blues cruise, hammer London rivaler å bo øverst.Rommet Chelsea er være toppen av Premier League før kampen, og nå seier er å sette Chelsea i toppen table.Now den blå billige fotballdrakter vil være hottest blant lagets supporter.So du allerede får en i garderoben din?

Chelsea slo Tottenham Hotspur 3-0 på Stamford Bridge på onsdag, som Jose Mourinhos menn fortsatt seks poeng foran Manchester City på toppen av Premier League-tabellen. Mål i første halvår fra Eden Hazard og Didier Drogba satt Chelsea på vei, pluss en sen streik fra Loic Remy forseglet seieren. Chelsea er fortsatt ubeseiret etter 14 kamper, med 36 points.Chelsea scoret med sitt første meningsfull angreps kampen som Hazard plukket opp ballen på venstrekanten, spilte en en-to med Didier Drogba og slengte hjem i nærmeste hjørne forbi Hugo Lloris.1-0 til Chelsea.Less enn fem minutter senere var det 2-0 til Chelsea som en dårlig klarering fra Lloris funnet veien til Oscar og den brasilianske spilt i Drogba å smelle home.Chelsea i cruise control.Yeah, der er det ingen som kan stoppe Chelsea til å bli bedre og bedre, vil Chelsea drakt 2015 være legende og magisk for alle fotballelskere.

Chelsea vil vinne denne sesongen? Svaret vil komme soon.Now jule kommer, et sett med Chelsea fotballdrakt vil være den perfekte gaven i at day.Now du trenger bare å klikke vår hjemmeside billige2drakt.info, og du vil få det .