Choď na obsah Choď na menu

FC Barcelona seier Catalan Super Cup

FC Barcelona har slått Espanyol 4-2 på straffer for å vinne den første noensinne Catalan Super Cup Spillet endte 1-1 etter 90 minutter. Gerard Piqué ledet Barça i ledelsen, men en Arbilla frispark fikk Espanyol tilbake nivå.

FC Barcelona vant den første utgaven av den katalanske Super Cup på Estadi Montilivi i Girona i kveld etter kampen med RCD Espanyol endte 1-1 etter 90 minutter. Luis Enriques side dominerte fra start til slutt, men klarte ikke å legge til en Gerard Piqué header etter 15 minutter. Espanyol trukket tilbake gjennom Arbilla kort tid etter pause, og uten ytterligere scoring spillet gikk til straffer. Shootout gikk Barça måte, som det hadde også mot samme side i de to siste finalen i Copa Catalunya.

Men det ville ikke være noen ytterligere scoring, og etter 90 minutter, spillet gikk rett inn i en straffesparkkonkurranse. Det var bekymrede blikk på Barça ansikter når sitt andre spark, tatt av Sandro, ble reddet. Men Espanyol savnet to av sine egne, slik at det hele ned til Ivan Rakitic å konvertere den avgjørende straffen og sikre at den splitter nye Catalan Super Cup-pokalen skal gå på utstilling i FCB Museum.