Choď na obsah Choď na menu

Chelsea holder Premier League bly på fem punkter

Chelsea slo London rivalene West Ham United 1-0 på Upton Park onsdag, som Jose Mourinhos menn beholdt ledelsen på toppen av Premier League-tabellen.

Eden Hazard første halvår header viste seg å være stor forskjell, der Chelsea to ganger gikk tett i andre halvdel gjennom Ramires og motsto alvorlig press fra Hammers.With seier, Chelsea er fortsatt toppen på 63 poeng og har en fem- poengs ledelse med en kamp mindre spilt enn andreplassen Manchester City. Som for West Ham, de slip til 10. etter ikke å vinne for sjette rett spillet.

Chelsea gikk nær å ta ledelsen tidlig på som Oscar funnet noen plass, men hans ballen over mål bare savnet Diego Costa, som West Ham ble tvunget inn i en tidlig defensiv stokke med Winston Reid off injured.The Hammers slo seg ned etter det, men i den tok 22. minutt Chelsea ledelsen etter en ødeleggende kontring så Ramires klippet i ballen og Hazard dro hjem.

West Ham gravde dypt som Diafra Sakho på vei mot mål fra kloss hold, men Thibaut Courtois nektet ham som hjemmelaget presset på for en utligning før pause. Chelsea hang på å gå i nivå på interval.In andre halvdel Chelsea prøvde å fullføre West Ham av, men Hammers kjempet for hver ball som Sakho tvunget Courtois til et imponerende close-range lagre. Chelsea kom deretter fly tilbake som Costa og Hazard kombineres for å sette opp Ramires, men den brasilianske skrudd innsats smalt i stolpen. Øyeblikk senere, Adrian reddet hans header å nekte Chelsea.

West Ham fortsatte å ha en reell gå på Chelsea som Sakho ble igjen avvist av Courtois i det 72. minutt før en ekkel kollisjon mellom Kouyate og John Terry så en langvarig stans på Upton Park. I sluttfasen, Hammers fortsatte å hope seg presset på Chelsea, men Chelsea holdt på.