Choď na obsah Choď na menu

Liverpool drakt 2015 er kraftig og magisk

Det blir spennende for Liverpool-fansen at Liverpool svarte med kraft etter å gå ned tidlig til Leicester City før cruising til en 3-1 seier over 10 mann Foxes på Tuesday.And seieren er verdt fansen til å bære den røde billige fotballdrakter til glad feiret det i deres home.Liverpool FC alltid være deres nivå for å gå sine spill.

Jordan Henderson, Steven Gerrard og Adam Lallana scoret for de røde, mens Leonardo Ulloa sette en ball av stolpen og av Simon Mignolet for en "selvmål" av målvakten. Gerrard fikk en annen frispark i det 26. minutt fra litt lenger ut fra mål, men treffer den inn i veggen. Returen ble spilt tilbake i Lallana, som endte forbi Kaspar Schmeichel. Likevel, tro det eller ei, ville Gerrard scorer fra kjøring av spill, stepping i en løs ball like utenfor straffemerket og sender en no-doubter forbi Schmeichel til 2-1 Liverpool i den 54. minutt.Byen seier lanserer Liverpool nivå med tre andre lag for syvende i Premier League, mens Leicester er død sist på 10 points.It er så fantastisk for den røde legion å få så stor seier, er den røde Liverpool drakt 2015 så mektig og magisk, vil det alltid være fotball elskers idol.

Ønsker du å bli med oss å støtte Liverpool? Hvis svaret er ja, nå må du trenger en eller flere Liver jersey som oss, og bruke den til å vise din lojalitet support.Now du trenger bare å klikke på web billige2drakt.info og du vil få Liverpool skjorte i noen få minutter!