Choď na obsah Choď na menu

Chelsea slår Tottenham å vinne Capital One Cup

Bare en uke siden, var Jose Mourinho rasende viftet med armene i protest av dommer Martin Atkinsons avgjørelser mot Chelsea i en sjokkerende 1-1 mot nedrykk-bundet Burnley. Overraskende nok klarte Blues sjefen til å inneholde sin vrede i den mening om kampen intervju, utsetting i et kontrollert rant der ville han bare liste opp de "fire øyeblikk av spillet" - eller de øyeblikkene han mente at kostnadene Premier League ledere alle tre poengene.

Spol frem til søndag og Capital One Cup finalen på Wembley.How gjorde Blues billettpris mot en ung, talentfull Tottenham side som rev dem i stykker i en 5-3 dominans på første nyttårsdag? Vel, dette er hvor godt det gikk for Chelsea:

Ja, Mourinho var i så godt humør at han skulle ha det gøy med TV-kameraene. The Special One følte kunne slappe av han etter at John Terry scoret like før pause, og Diego Costa skuddet gikk utenfor Kyle Walker og i mål i det 56. minutt etter en overbevisende 2-0 seier som leverte Mournho første sølvtøy siden tilbake til Stamford Bridge.

Trofeet markerte femte League Cup tittel for Chelsea, som fikk gode nyheter tidligere i dag i Premier League tittelen rase etter andreplassen Manchester City droppet punkter i et 2-1 tap for Liverpool på Anfield. Philippe Coutinho scoret en annen golazo for matchvinneren til å gå med forrige helgs sannsynlig mål for sesongen.